diumenge, 3 de gener del 2021

2021 Las puertad al Cielo

Joiós 2021! 

Hem començat l'any 2021. Aqui som a diumenge 3, acabant el dia. Són gairebé les dotze de la nit. Amb en Mike i al seu fill Mark hem enllestit dues pàgines de Vida que en Mark va dedicar a Mike i Cindy. 
La vida física va, a prop meu no hi ha ningú físic. Pensen molt en mi, però no hi són. I, sembla que d'aquesta experiència n'hem de treure al nectar. Sentir la profunditat de l'Amor del Pare/Mare Etern expressat en el silenci sense forma, o, mitjançant l'harmonia de les formes subtils, les que formen un instant i ens regalen la seva puresa i es transformen en un altre expressió d'Amor. No cal allargar més aquesta presentació. Només posar l'imatge amb la que he felicitat l'any als amics del Facebook.

Dimecres 6 de gener del 2021. Un dia de Reis diferent. Estic treballant en el blocs de blogger. N'he suprimit uns quants i els he refós en els que tinc oberts. Tot aixó es feina perquè s'ha de refer enllaços i s'ha de traspassar entrades a pàgines i a l'inreves. Tot plegat queda ben presentat.  

Avui diada de Reis del 2021
, Isabel Dominguez va voler dinar amb mi a casa. Hi ho va fer, només que, una volta va marxar, jo em vaig posar el llit amb bloqueig total del sistema digestiu. 
Em vaig anar millorant el vespre i vaig enllestir el dia amb un video d'en Emilio Carrillo en el que parla de les dues Marias en la Vida de Yeshua i del Gran Mestre Hermes Trismegisto.

Explica  que el sis de gener els egipcis celabraven la festa d'Hermes. D'aqui bé la diada de Reis. I ara si es comprenen els regals que la màxima saviesa expressada en el pla huma li fa el Crist neixent: Devoció, humilitat i saviesa. Avui per a mi ha esta un dia "diferent" com de punt i final de quelcom que encara no conec. Tal vegada en Michael s'ha de fer fonedis?

No ho sé. Avui als Estats Units d'America els fans de l'ex president Truhm han assaltat el Capitoli, el centre de govern. Sembla que la situació s'ha reconduit i el president electe en Biden assumirà la presidència. Però tot plegat presenta la situació més desviada possible d'uns govers mundials dirigits per la saviesa cap a la Pau Mundial. 
Tex copiat del blogger d'Emilo Carrillo Benito.
El Día de los Reyes Magos que hoy se celebra engarza, como ocurre con numerosos símbolos, festividades y mitos, hechos suyos por la iglesia católica, con prácticas y costumbres muy anteriores a la configuración del cristianismo. En este caso, se trata de una conmemoración que se hunde en la noche de los tiempos: la de Hermes Trismegisto, esto es, el “Tres veces Bueno”, el “Tres veces Grande”, el “Tres veces Maestro”, que con distintas denominaciones está presente en bastantes culturas, siendo el Mercurio latino o el Idris árabe. Por lo que referirse a la triada de Reyes Magos es hacerlo en verdad a una única figura, la de Hermes Trismegisto.

Entonces el 6 de enero recordamos al Maestro de Maestros H. Trismegisto.
Su nombre es un sincretismo entre el Hermes heleno y el dios egipcio Dyehuty, al que los griegos llamaron Thot.

Dyehuty representaba la Sabiduría y se le relaciona con un personaje, que se mueve en épocas muy remotas, considerado autor y recopilador de la mayor parte de los textos y papiros acumulados en el Templo de la diosa Neit, en Sais, cuyas salas, según narra Platón en Timeo y Critias, contenían registros históricos secretos que se había mantenido 9.000 años. 
Para algunos, Hermes, Dyehuty o Thot, que tanto da, fue el inventor de la escritura, redactando por primera vez, para que no se perdieran, conocimientos y saberes provenientes del mundo atlante.
Clemente de Alejandría estimaba que los egipcios poseían cuarenta y dos escritos sagrados de Hermes, que encerraban toda la información atesorada durante milenios por los sacerdotes y que hoy podemos encontrar volcada y resumida en textos como El Kybalión. En el presente, son muchos los textos impresos que reclaman tener a Hermes Trismegisto como autor remoto. 

Dijous 7 de gener del 2021
Fa molt fred, els mitjans parlen d'un possible nevada, a Madrid ja ho ha fet, diuen que hi ha caigut la nevada del segle, evidentment del recien començat. També a Montserrat han vist blanquejar als seu espais.
Barcelona ara per ara está calmada, tenim el clima tapat, com si volgués nevar, fa molt fred i de tant en quan riumeja.
Tot plegat fred i carrers mullats. Els calaixos eixuts ja fa dies que hi són perquè amb el tema del COVID-19, ara tanquen, ara redueixen horaris... Cues el carrer, no podem entrar dins dels locals més dos o tres persones: en diuen limitació d'aforemen. Tot plegat molta paciència.
Diumenge 10 de gener del 2021, s'acaba el dia. Estic treballant molt a l'ordinador, si cobrés la feina tindrà una economia ben reixida. Però, ho faig perquè jo en gaudeixo i desitjo que tots els estimats que són ànima amb aquest treball que faig quedin més lliures dels patrons que els hagi fet. Són lliures en l'Amor Incondicionat que Som!
fotografies del Fabook de Montserrat. Tot es va esfumant dins la serenor del silenci. Estic acabant de veure els videos que ens hem regalat en el curs d'Eckhart Tolle que completen la invitació de deixar de banda el pensament compulsiu per entrar en el present.
El pensament compulsiu ens aparta del que és ara i aquí. Tot vol pràctica. Quan el pensament cau la Pau s'eixampla. 
He trucat a Gemma i Joan, estan bé, Tere ja es a casa, li van portar el dia dels Reis, per allà del confinament Municipal que va començar el dia 7, i segons diuen, no s'obrirà fins el 17. Potser que decideixin allargar-ho! Bé Mike, benvingut al blogger del 2021! 
Dimarts 12 de gener del 2021. Senyor quina paraula et puc dir que Tú no coneguis? Instant a instant crees a travessant-me el temps que vivim. Què vols què senti? Què vols què miri? Què vols què digui? Passen les hores expressant en aquesta pantalla, sentiments, esperances, fe en el Teu Amor Creador, pregària per sostenir l'atenció. On vols què miri? Sense nom i amb Nom Ets Tú. No n'hi ha d'altre. Et sento. Estàs aquí! 

Dijous 14 de gener del 2021
. dia dedicat a recuperar una mica la direcció de l'ordinador. Amb el tema de coordinar el blogger s'ha m'havia complicat molt, sempre hem quedava obert i alhora s'entrebancaven uns bloca amb d'altres. Ara sembla resolt.  També he estat treballant la pàgina dels monjos, com fent-ne un síntesi dels que he conegut, més  o menys i sumant. -los tots a la mateixa pàgina. Ha quedat força fluit. Bé, Michael ja em diràs per on seguim. De fet aquesta tarda m'ha visitat Isabel Dominguez: Pare no confio en ella més sí comfio en Tú Pare/Mare i accepto ni que no comprenc.
Amb Marta i Maria Yeshua ens mostra l'expressió dual de la ment. 
Lúltim video del grup del 2020. "Emergent"


Dilluns 18 de gener del 2021
En el video "Emergent" veiem la sintesis final del temps fins al 2020. Tot el treball entregat al "Jardí dels monjos". 
El Jardí de la Mare de Déu, espera confiant en les següents generacions. Amb l'esperança que decideixin expressar el Crist en la seva vida d'homes i dones que accepten la consciència de Ser Esperit d'Amor Incondicionat. 
Tot el que comença té una final. Hi allí on hi ha un final hi trobem un més àmpli principi!

Em permeto sostenir la companyia que pren la forma d'en Michael Landon transparentat en la relació que sostenim d' Esperit Únic. És una experiència absolutament calmada i expansiva. Em mostra amorosament com flueix la Vida del fet Extens a intens i novament extens. És pura meravella! Gràcies, gràcies, gràcies!
Dimarts 19 de gener del 2021
. Segueixo treballant en els blogger's. He acabat de coordinar COR PERDONAT amb Pelegirns a Montserrat i Monjos de Montserrat. Tinc el sentiment que és el punt i final d'un passat que ha passat! Mike, em diu que hem de posar ordre en les fotografies, estan molt repetides i és l'hora que els àlbums de l'ordinador expressim el perdó com els de la fotografia impresa. Som-hi que tenim feina! Comencem! 

Dimecres dia 20 vam dinar al Timbalet amb Maria Teresa Segarra i Neus, caram no tenim res a dir-nos. Es veu ben bé que transitem per a camins diferents o que els nostres interessos no són coincidents. Som ara i aquí! 
Gràcies Michael and Mark per acompanyar-me en aquest present que em convida a tornar a casa. Gràcies! 

Hep te dit que m'he fet canvià el water per un de motxilla per no perdre la goteta d'aigua de "marras". Dons sí m'ha fet el canvi el senyor Felix, un molt bon paleta i el seu germà.  
Dijous 21 de gener del 2021! El senyor Felix és del barri i usuari del Casal de Gent Gran de Navas, si funciones. El cet és que amb això de la pandèmia el Casal és tancat i pel bé del personal els tallers de gimnàstica i ball en línea és fan a la placeta del Taxi, amb grupets de cinc persones, ostres! 
Els blogger's em donen feina, compartida amb netejar les fotografies. Estic polint els àlbums de l'ordinador, de fet encara no sé cap on vaig dirigida.

Avui mentre estava dissolta amb l'ordinador m'ha telefonat Isabel Dominguez per a dinar juntes al Timbalet. Així ho hem fet. Amb Isabel ens oferim l'oportunitat de apropar la ment Crística a la ment "dual o jutjadora" És molt divertit perquè ens intercanviem els papers i això ens permet comprendre que les dues juguem els dos "rols" alhora. L'una ajuda a veure a l'altre el judici, el prejudici i a comprendre que és aquí on ens desviem del cami correcte. 
Gràcies amiga per recordar-me i regalar-me aquesta oporunitat. L'acceptació de l'alternança de rols és el que ens pot acompanyar al equilibri.

Dissabte 30 de gener del 2021. El gener se'n va a la posta. Em deixa per penyora el retorn a la Coral de la gent Gran Cantem. el divendres 22 vaig partcipar en el primer assaig on-line, i ahír  divendres 29 va ser el segon. Per cert Aurora Llopart ens informar que la nostra cantaire Cruz, es retirava del cant. Pel 21 d'abril complirà 93 anys i als seus fills volen que vagi a viure amb ells a la població de Vidreras.
Sant Camí Cruz. Li hem preparat un àlbum de fotografies contemplant el recorregut que hem fet junts en el cant Coral. Des del 2011 quan va engegar la Coral al Casal de la Gent Gran de Navas,fins al concert de pre-Nadal del 2020. Gràcies per la teva serena fortalesa Cruz, gràcies. Al migdia ens vam trobar amb Aurora Llopar i Cruz, Tot seguit cap a casa a continuar amb la trobada amb el grup de la ·Escuela del Perdón"  

Aquest cap de setmana. 29-30-31 de gener del 2021 estic participant en un retir on-line de la Integració del perdó amb Amb Jorge Lomar i Reyes Ollero. Gràcies germans per aquest espai compartit de comunicació. La vida s'expressa amb tendressa. Poc a poc el silenci em va travessant totes les fibres del pensament. No vull dir que no pensi, però sí que m'adono que el pensament personal, controlador de tot no va enlloc.

Seguint aquesta manera de crear família i societat em tancat un cercle viciós d'on només podem alliberar-nos amb silenci i perdó al nostre pensametn compulsiu.
Aquí veiem aquesta preciosa fotografia amb tex, que s'ha anat configurant els últims quinze dies. És el comiat o l'intenció de comiat del món viscut: agraïnt tot el viscut i totes ler formes que ha prés l'amor per fer un recorregut d'expressió de Vida. En aquests reculls de sentiments que he anat fent voldria expressar que hem pogut comprendre i acceptar que la Vida ens viu a nosaltres. 

Això vol dir que Déu s'ha expressa en els seus fills. 
Cert que li hem posat límits, però amb el Seu Amor Infinit ha travessat tots els murs fins a obrir-nos el cor al Seu Amor Etern. 
Gràcies, gràcies, gràcies.Perdona'ns Pare perquè no sabem el que fem. 

enllaç a 2021 Febrer