divendres, 1 d’octubre del 2021

2021 Las Puertas del Cielo


Divendres
1 d'octubre del 2021
Tanquem semana i obrim temporada. Aquest matí Carolina Herrera Villada ha recomençat el seu servei a casa, el seu servei de cuidadora per a mi. Gràcies a la Vida que hem retorna una amiga respectada i estimada, una altre especte del Ésser que em dóna alè. I, el dia s'esmunyit del temps, gairebé se'n va a la posta. Avui, demà evocarem el nostre germà Rafel, que fa cuatre anys va emprendre el retorn a la Llum que És. Nosaltres per aquest món seguim el camí, obrint-nos a cada instant per expressar que som "el camí, la veritat i la vida" 
Aquí tenim els nostres amics de "Bonanza i Autopista al Cielo" Ara per ara són companys entrenyables de camí, amb ells som " Camí, Veritat i Vida". Em direu que faig el camí amb éssers traspassats us respondre que: faig el camí amb l'Esperit d'Amor i Veritat que som i que, tant si estem encarnats com si estem en estat àlmic-esperit cerquem al germà per a fer el camí junts. Gràcies germans per voler acompanyar-me en el retorn a Casa. Gràcies!  

Dimarts 4 d'octubre nit telefono a Marta Casas Rovira, s'han complert quatre anys del comiat del seu pare, el nostre Rafel. Si fa quatre anys que en Rafel va tornar a Casa. 

Marta està feliç, ara és funcionaria de l'ajuntament, no sé si de Sentmenat, recordem que viu a Castellar del Vallés. Felicitats Marta, també em felicito jo per la felicitat que vius i en dóno gràcies al Pare/Mare Etern pels Qui t'hi has deixat acompanyar o reconeguis o no. Abraçades filla estimada i gràcies pel teu amor!
Dimecres 5 d'octubre del 2021
Som al cap vespre. Aquesta semana hem posat en marxa els punts focals de la tardor. Ahir a la tarda vam començar al Casal de Gent Gran de Navas, l'aula d'informàtica. Porta l'aula Rosa Ma Reyatos, ens coneixem d'anys. Va començar amb Phothosop C6, tinc un problema el fons on es desenvolupa el programa es negra i no veig les eines, torno a estar davant del mateix tema que a la Resideència amb va allunyar d'aprendre piano amb la senyora Pilar. Som ara i aquí. Avui a dos quarts d'una ha arribat la nova senyora que vindra a fer la nateixa, enviada per l'ajuntament, una vegada cada quinze dies. La senyora es diu Hester i és una persona francament agradable ens sentim còmodes les dues. Gràcies! 


També aquesta tarda he telefonat a Heriberto Sandoval per felicitar-lo per la propera arribada dels seus pares, arriben demà, i per la propera festa familiar del bateig de la seva filla Olga-Lucia que es farà el proper diumenge dia 10. Hi sóc convidada, però he declinat la invitació. 
No m'hi veig i sé que l'únic que li cal a Olga-Lucia és l'amor que sento per a ella i la seva família, no cal que el meu cos estigui allà. Feliç dia amics i gràcies.
Imatge d'un raconet de l'habitació gran, la que mai havia sentit bé, perqué hi mancava la parella. Ara sí, s'ha convertit en un espai per les ànimes! 



Dimecres 13 d'octubre del 2021
. El bateig d'Olga-Lucia queda enrere, el passat dilluns la seva mare me'n va parlar llargament i avui també. 
Tothom ditjós amb el bateig i jo també a casa. Els meus tutors m'han impulsat a recollir les notes d'aquests últims anys que poguéssin continuar la pàgina de ·Sirio; Universo de Luz". 

Així ho he fet, m'ha donat feina, sobretot perquè he repassat profundament l'any 2017 i me'n ha soprès el nombrós grup de comiats: la majoria de les relacions que hem sostingut en aquests present s'han acomiadat per tornar al Nostre Origen Etern. 

Divendres 15, Ma Teresa ha reunit algunes amigues per celebrar el día de les "teresines". Gràcies, una feliç trobada per beneïr l'Amor que ens ha Creat!


Dimarts 19 d'octubre del 2021
Som a mitjans d'octubre. Les hores se'm passen a l'oridnador alimentant el nou blogger "Sirio Universo de Luz" Sirio es desvetlla dins meu amb un absolut potencial d'Amor Incondicionat, de fet d'Amor Cristic. És la Ment Crística la Incondicionada. 
La Ment Una amb el Pare. "El Padre y yo Somos Uno, yo sin el Padre nada puedo, más el Padre a través de mi Crea el Instante Presente"
Vivim com respirem un moïment per inspirar - un moïment per exhalar. Cadascú al seu ritme i a la seva capacitat de donar i rebre.

Només exposar que estem passant aquesta semana a la finca "la Ponderosa". Si amb la família Cartwright. Una vivència absolutament expansiva. La trapella Montse passa també força estona llegint " la Via de la Maestria" Ara anem per "la Via del Conocimiento" i el primer llibre de la "Via del Servicio" Dons m'entorno al blogger de Sirio. 

Dijous 28 d'octubre de 2021
Són quarts de tres de la tarda, s'està fent el dinar. Vaig tard, aperentment, perquè he acollit la visita de Noelia, la coordinadora del Servei d'Ajuda domiciliaria. Sempre és una visita creativa, Noelia fa tretze anys que treballa com a assistent social i és molt bona en la seva feina. Sempre entre nosaltres hi ha un raig d'empatia, o de llum diem-li com volguem, però quan mirem juntes hi veiem i el nostre cor s'eixamle. Gràcies per la teva visita, el teu afecte i joiós servei. Gràcies Noelia.


Bé aquesta tarda hi ha "canastón" al Casal. És l'únic que he conservat de les tres possibilitats que tenia. 
El Photoshop l'he deixat perquè no tinc prou visió per a treballar amb l'interface del programa que actualment fan servir al Casal el CS6, no m'hi veig, senzillament. 

L'anglés l'he deixat, senzillament perquè no tinc ganes de fer-lo. M'agradaria aprendre anglés, sí, però, seriosament, i, mentre no el pogui parlar, més o menys quotidianament amb algú, l'atenció que hi posi és inútil, o no? 



Dimecres 3 de novembre del 2021
Bé és hora de tancar l'octubre. Absolutament immersa en el projecte de vida del qui fou nomenat, Michael Landon li dono el permís que li cal per regalar-me amb la seva generositat sense límits totes les eines que ens calen per integrar el despertar de l'ànima en aquest present. 

Gràcies germà, germans per obrir-me i oferir-me el vostre projecte d'amor i servei a la Filiciació, la Vostra Creació Inseperable del Pare/Mare Etern. Gràcies. Pujo un trosset d'un eina tan valuosa com amorosa "Sam's Son, és una bona expressió del treball personal d'en Mike.
Sí, en la seva adolescència en Mike fou llençador de jabalina. Ell era, en el Centre Escolar on estudiava l'únic capaç de llençar-la més lluny, superant distancies de competicions escolars de més grau.
Aquesta capacitat fou el punt de suport que ell necessitava per creure en ell mateix. Va ser l'eina que el va empenyer a assumir la vida. 

Es va adonar que el que vius segueix la linea del que penses, del que sens. 
La seva passió per imaginar situacions possibles, escenificar-les, que cultivava de ben petit, per no sentir-se rebutjat li va mostrar que moltes vegades allò que imaginava es complia. 
En el mon de l'escena va aprendre a centrar l'atenció, en el millor  que volia viure. 
Imatge de 1955, de la primera 
En aquesta "movie" "Sam's Son" Mike expressa les seves vivencies d'adolescent, i com va  centrar l'atenció en la Veritat i la Vida.

Aqui n'hi ha una mostra